Bedrijfsprofiel

BikeLife Sjef van Bergen is gevestigd aan de Pannenstraat 8 te Groesbeek (Gem. Berg en Dal). Thé Hock begon in 1907 in zijn smederij aan de Dorpsstraat in Groesbeek met de verkoop van fietsen en bromfietsen. Het bedrijf bestaat dus al bijna 110 jaar. Al die jaren is de slogan :”Het adres waar service voorop staat en kwaliteit betaalbaar is”. De derde generatie, in de persoon van William van Bergen, voert nu de zaak al weer vanaf 1995.

Wij staan voor een persoonlijke benadering en willen graag dat iedereen tevreden de winkel verlaat. Of het nu na de aankoop van een product is , na het verkrijgen van een eerlijk en goed advies, of na het oplossen van een klacht of mankement; Wij gaan er voor.

We bieden een ruime keuze aan fietsen, onderdelen, accessoires, kleding, schoenen en helmen. We hebben bijna alle segmenten in huis zodat iedereen er iets van zijn of haar gading kan vinden. 


Ons personeel volgt alle trainingen die voor hen van toepassing zijn.

Daarmee wordt gegarandeerd dat Uw fiets in goede handen is.


We bedienen ons van de meetsystemen Precision Fit en Body Scanning. Wij willen dat U na aankoop perfect op de fiets zit. Normaal staan voor een meting respectievelijk 210,= en 40,= euro. Die kosten zijn uiteraard voor ons als wij de fiets ook mogen leveren.

Wanneer U ons bezoekt, kunt U makkelijk parkeren op een van de eigen parkeerplaatsen naast de winkel. Binnen bieden we U graag een kopje heerlijke koffie aan zodat U in alle rust met de volle aandacht van een van onze adviseurs tot een goede keuze kunt komen bij Uw aankoop.

Mocht Uw fiets aan een beurtje en/of reparatie toe zijn, dan bieden wij U een gratis haal- en brengservice aan. In overleg plannen wij dan de reparatie en transport in. Mocht U niet zonder fiets kunnen, dan is in overleg ook het verkrijgen van een leenfiets mogelijk. Mocht Uw fiets niet bij ons zijn gekocht, zijn we toch graag bereid om het onderhoud en/of reparatie aan Uw fiets uit te voeren.